Hét adres voor de voordeligste Punchingbags

Bekijk Alle Punchingbags

Bekijk Alle Punchingbags

Bokszak kopen

Bokszak kopen

Wil je een bokszak kopen? Bij een sport zoals boksen is het een goed idee om een bokszak kopen. Het is makkelijker om een bokszak kopen in plaats van steeds naar een sportschool te gaan. Boksen voegt een extra niveau aan je workout toe. Boksen is een ontstresser en zorgt voor extra calorieverbranding, een toename in spiermassa, een betere hand-oog coordinatie en is ook nog eens fijn voor de reflexen. Bij een bokszak kopen zijn er verschillende opties. Welke bokszak voor jou geschikt is, ligt aan je goals. Ben je meer van de lowkicks of grappling? Dan is een trainingsdummie een goed idee voor jou. Het is wel belangrijk dat je de juiste maten kiest wanneer je een bokszak kopen. Om tot een goede maat voor jou te komen kan je het onderstaande schema aanhouden:

  • Kinderen tot en met 8 jaar: t/m 70 cm bokszak
  • Kinderen tot en met 12 jaar: 80 – 90 cm bokszak
  • Alleen voor stoten: 100 – 130 cm bokszak
  • Voor stoten en trappen: 140 – 200 cm bokszak

Handschoenen bij bokszak kopen

Niet alleen zijn er verschillen bij een bokszak kopen, ook moet er gelet worden op het soort handschoen. De handschoen kan opgedeeld worden in 2 categorieën, namelijk met semi contact en full contact. Wanneer je aan het kijken bent voor een bokszak is de bokshandschoen natuurlijk de goede keus. Deze is ook weer op te delen in verschillende bokshandschoenen, namelijk  ‘gewone’ bokshandschoenen, kickbokshandschoen en een muay thai handschoen. Wanner je de goede voor je hebt gevonden is er ook nog keuze in de maat en het soort sluiting. Hierna nog een bokszak kopen en je kan meteen aan de slag!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een bokszak kopen? Dat snappen wij heel goed. Neem vooral een kijkje op de rest van de site om meer artikelen te lezen en om te kijken of de juiste bokszak ertussen zit voor jou en voor een bokszak kopen.

Aanbieding Punchingbag

Punchingbag Merken

Andere Artikelen